post

Stolt sponsor av Team Rynkeby

Kategori

Nyhet

Sist endret: 6. oktober 2021


author pic

BLIBLIKKENSLAGER.NO er en stolt platinasponsor av Team Rynkeby. Vi har samlet inn over 150 000,– pr. februar 2021. Ildsjelen Jarle Kristiansen startet dette prosjektet i 2019 og fikk med seg mange blikkenslagerbedrifter på en «spleis» for å støtte dette og profilere BLIBLIKKENSLAGER.NO.

Opplæringskontoret har sponset med kr. 25.000,– og resten kommer fra bedriftene. Som platinasponsor får vi logo på draktene og mye publisitet i sosiale medier.

Les mer om Team Rynkeby: Team Rynkeby (team-rynkeby.no)

Vi ble også omtalt i fagbladet vårt:

Noen ord fra Jarle:

Jeg har vært så heldig å få plass på Team Rynkeby // Team Rynkeby – God Morgon – Europas største sykkellag for veldedighet. Til sommeren sykler vi fra Oslo til Paris for å samle inn penger til kreftsaken – nærmere bestemt til Barnekreftforeningen. Ryttere fra seks andre nordiske land og Tyskland vil gjøre det samme i sine respektive land.

Jeg dekker personlig alle kostnader til reisen, og alle donasjoner går uavkortet til Barnekreftforeningen gjennom Team Rynkeby.
I 2019 ble det samlet inn 12,7 millioner kroner og i 2020 ble det samlet inn 9,7 millioner kroner. I 2021 kunne vi overrekke en fantastisk sum pålydende kr 14.705.760,- til barnekreftforeningen. Tusen takk til alle som har bidratt!
Pengene vi samler inn går til forskning på barnekreft.

I Norge vil ca. 450 barn hver år få en kreftdiagnose før de fyller 15 år – og hvert femte barn vil dessverre ikke overleve. Dette gjør det til den dødeligste sykdommen for barn I alderen 1-15 år. Og det slutter ikke der. Mer enn halvparten av barna som overlever kreftsykdommen må leve med ettervirkninger og senskader, som redusert konsentrasjon, amputasjoner, infertilitet og alvorlige hjerneskader.

For å sikre at flere barn overlever kreftsykdommen med færre ettervirkninger, er det behov for mer forskning på kreftsykdommer blant barn.

Team Rynkeby Foundation har tre hovedsponsorer: Rynkeby Foods, God Morgen og hohes C. Disse dekker alle kostnadene til foreningens administrasjon. Siden jeg også betaler for min egen deltakelse, kan alle pengene vi samler inn gis videre til de foreningene Team Rynkeby Foundation samarbeider med i Europa. Det er helt unikt.

HJELP OSS Å HJELPE – VI HAR INGEN FLERE BARN Å MISTE.

Jeg håper du også vil bidra. Tusen takk for din støtte!


author

Beate Dahl